Facebook Posts

De welpen en kabouters konden het mooie weer niet aan zich voor bij laten gaan en hebben waterspelletjes gespeeld. Met als afsluiting een groot water gevecht! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ook dit jaar doet onze Scouting Elst weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Oost Betuwe stelt dit jaar wederom € 75.000,- beschikbaar. Dit geld wordt verdeeld over alle stemmen die door de leden van de Rabobank Oost Betuwe worden uitgebracht. Hopelijk ontvangt onze vereniging veel stemmen. Elke stem is immers geld waard!

Vanaf woensdag 17 mei start de stemperiode. Voor deze dag ontvangen alle leden van de Rabobank Oost Betuwe een brief met daarin een unieke persoonlijke stemcode. Elk lid kan 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op één vereniging. En dit moet natuurlijk onze vereniging zijn. Dit gebeurt via een speciale stemmodule op de website van de Rabobank. De stemperiode duurt tot en met maandag 29 mei. Uiteraard communiceren wij weer wat het resultaat is van jouw stem.

Ben je lid van de Rabobank en heb je de brief met persoonlijke stemcode ontvangen, breng dan je stem uit!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Zowel de Gidsen, als de Welpen en Kabouters hebben dit weekend kamp in Mook. Zo kunnen we natuurlij met een dubbel zo grote groep Levend Stratego spelen. En wat zijn ze fanatiek! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Scouting Elst heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Net zoals op de Dam in Amsterdam helpen vanavond in Elst de scouts bij de Dodenherdenking.

Vanaf 19.00uur bent u als bezoeker welkom in de Grote kerk, waar door onze jeugdleden de boekjes uitgedeeld worden.

Na de herdenkingsdienst gaan we naar het monument op het plein en zullen we ook bij de kranslegging helpen met de (jeugd)leden.
... See MoreSee Less

View on Facebook