Acties
Jumbo spekt de kas

JUMBO MACLEANE Elst maakt een vuist voor verenigingen. Veel clubs hebben het zwaar. Minder subsidie, afnemende ledenaantallen… het wordt steeds lastiger de jaarlijkse begroting rond te krijgen. ‘Kunt u ons sponsoren?’, luidt dan ook steeds vaker de vraag. Ons antwoord? Een volmondig ‘ja’! JUMBO MACLEANE Elst heeft besloten een bijdrage te leveren aan het lokale verenigingsleven via een speciale sponsoractie. Elke vereniging in Elst kan deelnemen en iedereen kan op dezelfde manier een mooi sponsorbedrag verdienen.

Hoe werkt het:
In de periode van maandag1 februari tot en met zaterdag 26 maart a.s. ontvangt iedere klant van JUMBO MACLEANE Elst bij elke €10 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. De klant scant de voucher bij de ‘actiekast’ en kiest vervolgens op het touch-screen de vereniging uit aan wie hij of zij het sponsorpunt wil schenken.

Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van € 25.000 naar rato over de deelnemende sportverenigingen verdeeld.

Haal dus alles uit de kast, mobiliseer al uw leden en motiveer iedereen om bij JUMBO MACLEANE Elst uw vereniging te steunen! Het sponsorbedrag kan dan behoorlijk oplopen.

Het aantal vergeven sponsorpunten wordt live weergegeven op de TV-schermen in de winkels. Zo kan iedereen direct in de winkel zien wat de actuele tussenstand is van hun favoriete club!

Zo werkt de automaat in de winkels.