Speltakken

LingeStam (gemengd, 18+ jaar)

De LingeStam bestaat uit volwassenen in de leeftijd van 18 jaar en ouder. Iedereen die een band heeft met scouting kan lid worden van deze speltak. De gezellige groep heeft geregeld opkomst op zaterdagavond op de blokhut.

De gezelligheid staat centraal tijdens deze opkomsten. Tijdens de opkomsten vieren ze bijvoorbeeld Sinterklaas, gaan ze zwemmen, hebben ze een dropping, gaan ze (in de blokhut) lasergamen en gaan ze wel eens klimmen. Alle opkomsten worden verzorgd door de Stamleden en naast het programmatische deel is er ook ruimte voor gezelligheid en een borrel.

Naast al deze leuke dingen ondersteunt de stam groepsactiviteiten. Een groot deel van de stamleden vervult ook nog de taak van leiding bij één van de speltakken.

Scoutfit
De LingeStam draagt geen specifieke Scoutfit. De meeste stamleden zijn ook nog leiding bij een van de speltakken en hebben daarom de Scoutfit die bij de desbetreffende speltak hoort. 

Opkomsttijden
De LingeStam heeft geen vaste opkomsttijden, maar komt in principe iedere eerste zaterdagavond van de maand bij elkaar op de blokhut "De Wing", De Pas 4 in Elst. 

Leidingteam
De LingeStam heeft geen leidingteam. Zij organiseren hun eigen opkomsten.

Contact
Voor alle vragen over de LingeStam, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leden via e-mailadres: MAIL.