Ledeninformatie

Opkomsttijden en kampen

Opkomsttijden
De speltakken hebben op dinsdag, vrijdag of zaterdag hun bijeenkomsten (in Scoutingtermen 'opkomsten'). We draaien van begin september t/m een week voor de zomervakantie in de regio zuid. In de vakanties hebben we (m.u.v. de Explorers) geen opkomst. De opkomsttijden van de speltakken zijn als volgt:

Kabouters: dinsdagavond 18:30 – 20:00 uur

Welpen: dinsdagavond 18:30 – 20:00 uur

Gidsen: vrijdagavond 19:00 – 21:00 uur

Verkenners: vrijdagavond 19:00 – 21:00 uur

Explorers: vrijdagavond 19:30 – 21:30 uur

Bevers: zaterdagochtend 9:30 – 11:00 uur

LingeStam: 1e zaterdag v.d. maand 19:00 - 21:00 uur

We vinden het prettig dat alle leden op tijd bij de opkomst aanwezig zijn. We proberen op tijd te beginnen, zodat we ook op tijd kunnen sluiten. Wil je, wanneer je een keer niet kunt komen, dit laten weten aan je eigen leidingteam?

Kampen
Gedurende het jaar hebben de meeste speltakken een aantal weekendkampen. Deze zijn over het algemeen van vrijdagavond t/m zondagochtend.

Alle speltakken (behalve de bevers) gaan altijd in de eerste week van de zomervakantie van regio zuid op zomerkamp. De Welpen en Kabouters verblijven een week in een clubgebouw van een andere Scoutinggroep, de Gidsen en Verkenners kamperen een week op een kampeerterrein. De Explorers gaat een aantal dagen op zomerkamp in een ander land. De Bevers hebben in één van de laatste weekeinden voor de zomervakantie hun zomerkamp, meestal van vrijdagavond t/m zondagochtend.