Verhuur

Huisregels

- Roken mag enkel buiten, bij de asbak voor de blokhut
- Normale hoeveelheden afval kunt u in de container kwijt, themamateriaal of ander afval dient u zelf weer mee te nemen
- Het kan voorkomen dat leiding van Scouting Elst tijdens de huurperiode even in het gebouw moeten zijn om bijvoorbeeld materiaal te pakken voor een eigen kamp. Dit zal altijd met u overlegd worden. Wij gaan er wel van uit dat u hier uw medewerking aan verleent.
- Pionierhout is te vinden in het houten gebouw achter de blokhut. Dit kan tegen betaling meegehuurd worden. Leg dit na gebruik weer op de juiste lengte terug. Voor pioniertouw dient u zelf te zorgen.
- Stoken is zonder voorafgaande toestemming van de beheerder (verhuurder) niet toegestaan. Onze Scoutinggroep heeft een ontheffing van het stookverbod. Er dient ten aller tijde toezicht te zijn op het kampvuur en er moeten 2 emmers water als blusmiddel staan. Er mag niet gestookt worden bij code “oranje en rood”. Check hiervoor de lokale media en websites.
Er mag enkel met droog (!!) rondhout gestookt worden. Let er op hoe de wind staat en zorg dat de aangrenzende sportverenigingen geen hinder ondervinden.
- Zet fietsen in het fietsenrek. U kunt met de auto binnen het hek komen om te laden en te lossen. Hiervoor kunt u de 2e toegangspoort open maken. Daarna zet u de auto weer op de parkeerplaats. U kunt de parkeerplaatsen binnen het hek gebruiken.
- Vooral op zaterdag en zondag is het erg druk met auto’s i.v.m. voetbal en hockey. Zorg dat de grote toegangspoort dicht zit, om overlast van auto’s, die willen parkeren, te verminderen.
- Houdt nooduitgangen en blusmiddelen, zowel binnen als buiten, vrij. In elk lokaal hangt minimaal 1 brandmelder en een CO-melder en warmtemelder in de gang en de keuken.
- De kachel alleen bedienen met de “warmer” en “kouder” knop. Dus niet in het programma wijzigen!
- Vlotten maken op de vijver voor onze locatie is toegestaan. Deze vijver is van de gemeente. Laat het materiaal zowel op het land als in het water niet onbeheerd achter.
- Er mag niet gegraven worden op de velden. Er mag wel geboord worden, maar zorg wel dat naderhand de gaten weer opgevuld worden, om ongelukken te voorkomen.
- De locatie dient schoon en geordend opgeleverd te worden. Dat betekent de tafels, stoelen en banken langs de kant uitgezonderd het Explorerlokaal. De badkamer, keuken, toiletten en vloer moeten weer netjes schoon zijn.
- De noodverlichting in de lokalen is er voor uw veiligheid en mag in dat belang dus niet worden afgeplakt en/of afgedekt. Constatering hiervan wordt beboet en in mindering gebracht op de borg.