Lid worden

Wachtlijst & vacatures

Wachtlijst
Afhankelijk van de speltak kan het zo zijn dat er een wachtlijst is, omdat er een maximaal aantal kinderen goed begeleid kunnen worden. De speltakken waar over het algemeen (gedurende het jaar) een wachtlijst is zijn de welpen en de kabouters. Informeer daarom dan ook altijd bij de speltak waar je kind voor in aanmerking komt of er een wachtlijst is. Je kunt altijd, voordat je zoon of dochter op de wachtlijst komt, één of twee keer komen kijken of scouting iets voor hem of haar is. Laat je vooral niet afschrikken door de eventuele wachtlijst; inschrijven kan altijd. Als je niet meer in aanmerking komt voor je huidige leeftijdsgroep, dan schuif je automatisch op naar een oudere groep. Je komt dus zo snel als mogelijk aan de beurt.

Leiding worden?
Vaak heeft een speltak een maximum aantal leden, op basis van het aantal leiding dat er voor de speltak beschikbaar is, zodat we een veilige en leerzame speelomgeving voor het kind kunnen garanderen. Met meer leiding kunnen we meer kinderen laten genieten van het Scoutingspel! Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt een vrijwilligersklus als leiding op te pakken? Neem dan contact op met MAIL.

Vacatures
Er zijn op dit moment binnen Scouting Elst een aantal vacatures:

- Welpenstaf (M/V)
- Kabouterstaf (M/V)
- Groepsbegeleider en/of Praktijkbegeleider (M/V)

Voor de meer informatie wat deze functies inhouden verwijzen we je graag naar de website van Scouting Nederland of neem contact op met MAIL.